Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde kâin kârletmeme İtfaaiye müfredatına yaraşıklı şekilde yangın cıkış kapısı yapılması gerekmektedir.

Yani, asıl ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak muhtevain tasarlanmışken, müstacel çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin tahliye midein kullanılan bir bapdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil durum simultane kapının olası olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü çabucak kapının suhuletle açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolaylıkla ve dışarıya hak açılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla Yangın Merdiveni Kapısı olmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası organizasyonlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Cemiyet arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i küfretmek bâtınin tıklayın.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page